«Αστείρευτη» η κυπριακή ευφυΐα – Χρησιμοποίησαν τουαλέτα ως παγωνιέρα - Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Αστείρευτη» η κυπριακή ευφυΐα – Χρησιμοποίησαν τουαλέτα ως παγωνιέρα - Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα παράδοξο και πρωτότυπο τρόπο βρήκαν δυο Κύπριοι φίλοι για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους κρατώντας τα ποτά τους παγωμένα.

Ψήσιμο σούβλας και ποτό πάνε μαζί. Νόμος και κανόνας. Όταν όμως, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και χωρίς να έχεις παγωνιέρα να τα διατηρείς παγωμένα, πρέπει να αυτοσχεδιάσεις και γρήγορα.

Έτσι οι δυο φίλοι, που φαίνονται στις φωτογραφίες, χρησιμοποίησαν μια τουαλέτα ως παγωνιέρα!

Οι δυο τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό όπου τους απαθανατίζει να κάθονται δίπλα από την «πατέντα» τους.

Με την συνοδεία μουσικής από το κινητό τους τηλέφωνο, ψήσιμο σούβλας και το παγωμένο ποτό τους, οι αναγνώστες μας πέρασαν ένα διασκεδαστικό απόγευμα Σαββάτου.

Το μόνο που ευελπιστούμε είναι η «παγωνιέρα» τους να μην χρησιμοποιήθηκε για την κανονική της χρήση στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE