ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψε από το πορτοφόλι ηλικιωμένου €18,500 σε ένα μήνα – Την «κάρφωσαν» οι κάμερες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψε από το πορτοφόλι ηλικιωμένου €18,500 σε ένα μήνα – Την «κάρφωσαν» οι κάμερες

Απίστευτο περιστατικό κλοπής από ηλικιωμένο άνδρα στην Ορόκλινη.

Οικιακή βοηθός έκλεψε από τον ηλικιωμένο εργοδότη της το ποσό των €18,500 τον τελευταίο μήνα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικιακή βοηθός έκλεβε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το πορτοφόλι του 88χρονου εργοδότη της.

Ο 88χρονος άνδρας από την Αγγλία, διαπίστωσε μεγάλα χρηματικά ποσά από το πορτοφόλι του να «κάνουν φτερά», συγκεκριμένα €18,500 σε ένα μήνα! 

Όταν είδε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του, είδε με έκπληξη την οικιακή του βοηθό να παίρνει το πορτοφόλι του και να «τσεπώνει» τα χρήματά του.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της αλλοδαπής οικιακής βοηθού το Σάββατο 25/3.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE