Νέα σύλληψη στη Βρετανία σε σχέση με την επίθεση κοντά στο κοινοβούλιο

Νέα σύλληψη στη Βρετανία σε σχέση με την επίθεση κοντά στο κοινοβούλιο

Οι βρετανικές αρχές συνέλαβαν έναν 30χρονο άνδρα στο Μπέρμιγχαμ σε σχέση με την επίθεση της περασμένης εβδομάδας κοντά στο κοινοβούλιο στο Λονδίνο, "καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι προετοίμαζε τρομοκρατικές ενέργειες", έγινε σήμερα γνωστό από την μητροπολιτική αστυνομία.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 12 ανθρώπων μετά την επίθεση της περασμένης Τετάρτης 22/3 , κατά την οποία ο Βρετανός Χάλιντ Μασούντ σκότωσε τέσσερις ανθρώπους προτού πέσει κι ο ίδιος νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Οι 9 εκ των συλληφθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να ασκηθούν διώξεις σε βάρος τους, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE