Σημαντικό πλήγμα στη βόρεια Συρία δέχτηκε ο ISIS

Σημαντικό πλήγμα στη βόρεια Συρία δέχτηκε ο ISIS

Με τη βοήθεια των ΗΠΑ, ο συνασπισμός των αραβοκουρδικών δυνάμεων, ανέκτησε την Κυριακή από το Ισλαμικό Κράτος τον έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τάμπκα, στη βόρεια Συρία.

«Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τάμπκας και οι επιχειρήσεις αποναρκοθέτησης βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να καταστεί απόλυτα ασφαλής ο τομέας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος Τύπου του συναπισμού, Ταλάλ Σέλο.

Οι μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων διείσδυσαν εντός του αεροδρομίου λίγο νωρίτερα σήμερα, περιέγραψε ο Σέλο συμπληρώνοντας ότι εκτυλίχθηκαν σφοδρές συγκρούσεις με τους τζιχαντιστές.

Από skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE