Αυξημένες οι προκρατήσεις Ρώσων τουριστών για διακοπές στην Ελλάδα και Κύπρο

Αυξημένες οι προκρατήσεις Ρώσων τουριστών για διακοπές στην Ελλάδα και Κύπρο

​Κατά 4 έως και 5 φορές περισσότερες από πέρυσι είναι οι φετινές προκρατήσεις Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η Ενωση Τουριστικών πρακτόρων της Ρωσίας (ΑΤΟΡ) στην ιστοσελίδα της, επικαλούμενη την εικόνα που παρουσιάζουν τα μεγάλα ρωσικά τουριστικά γραφεία.

Πολύ αυξημένες είναι οι προκρατήσεις και για την Κύπρο, με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες, σύμφωνα πάντα με την ATOP, να συμβουλεύουν τους πελάτες που θέλουν να κάνουν φέτος διακοπές στην Ελλάδα και στην Κύπρο, να κάνουν τις κρατήσεις τους εγκαίρως «διότι η ζήτηση είναι μεγάλη, και οι διαθέσιμες κλίνες σε ξενοδοχεία λιγοστεύουν».

Ξενοδόχος μεγάλης μονάδας στην Χαλκιδική, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ρωσικά τουριστικά γραφεία με τα οποία συνεργάζεται του είπαν πως οι Ρώσοι πελάτες τους έχουν αποθαρρυνθεί από την «έκρυθμη πολιτική κατάσταση» που επικρατεί στην Τουρκία, και έχουν ενθαρρυνθεί από τη μείωση των τιμών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE