Η Τουρκία θα αγοράσει πλατφόρμα για γεωτρήσεις, γράφει η Γενί Σαφάκ

Η Τουρκία θα αγοράσει πλατφόρμα για γεωτρήσεις, γράφει η Γενί Σαφάκ

Στην αγορά πλατφόρμας για γεώτρηση φυσικού αερίου αποφάσισε να προχωρήσει η Τουρκία, σύμφωνα με την εφημερίδα Γενί Σαφάκ, η οποία αναφέρει ότι ο Υπουργός Ενέργειας της χώρας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ έδωσε ήδη εντολή στην Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου της Τουρκίας (TPAO) να σταματήσει να ενοικιάζει πλατφόρμες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΤΡΑΟ πλήρωνε για ενοικίαση πλατφόρμας ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα και πως με αυτή την απόφαση θα εξοικονομήσουν αυτά τα ποσά. Το κόστος για αγορά πλατφόρμας ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια μέχρι 1,5 δις δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα. 
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE