Ο Σοϊλέδης ξανακτυπά με νέα διαρροή για το Survivor – Τι αποκάλυψε αυτή τη φορά; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σοϊλέδης ξανακτυπά με νέα διαρροή για το Survivor – Τι αποκάλυψε αυτή τη φορά; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Άρης αυτή τη φορά δεν μας «έδωσε» την αποκάλυψη ξεκάθαρα, αλλά με μια δόση μυστικότητας…

Πλέον, είναι φανερό ότι ο Άρης Σοϊλέδης, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν στο παιχνίδι επιβίωσης ΣΚΑΪ και ΣΙΓΜΑ.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πού μπορεί να μαθαίνει τις πληροφορίες, αλλά σίγουρα η πηγή του είναι πολύ ενημερωμένη.

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας λοιπόν, την Τρίτη 28/3 η ώρα 17:40 το απόγευμα, δημοσίευσε στο Instastory του, μακαρόνια με κιμά, γράφοντας μάλιστα από πάνω «Αχ καιρό είχαμε να τα φάμε αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Διέρρευσε» ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor: Εντοπίστηκε ο «προδότης»! Θα το πετύχει και αυτό;

Ο ίδιος δεν πρόδωσε εξ’ αρχής πως αυτό θα ήταν το έπαθλο για που θα κέρδιζαν οι διαγωνιζόμενοι στο αγώνισμα της Τρίτης, αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνεται πως αυτό εννοούσε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE