Να στείλει στο διάολο τον Αβέρωφ κάλεσε τον λαό ο Θεμιστοκλέους – Η προκλητική ανάρτηση του

Να στείλει στο διάολο τον Αβέρωφ κάλεσε τον λαό ο Θεμιστοκλέους – Η προκλητική ανάρτηση του

Ξένο σώμα προς την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτελεί ο πρώην βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξαπολύει δριμεία κριτική προς τον πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Θεμιστοκλέους με το γνωστό ύφος που τον διακρίνει απεύθυνε έκκληση στον κόσμο να στείλει στο διάολο τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ με αφορμή δήλωση του δεύτερου.

Συγκεκριμένα ο Λεμεσιανός πρώην πολιτευτής του ΔΗΣΥ έγραψε:

«Αβέρωφ Νεοφύτου:

Για την Πατρίδα συναντιέμαι ακόμα και με τον διάβολο!

Έκκληση :

Βοηθήστε να τον συναντήσει!»

Ο κ. Νεοφύτου είχε προβεί στην εν λόγω τοποθέτηση με αφορμή την αποκάλυψη του μυστικού δείπνου που παρακάθισε με τον Μουσταφά Ακιντζί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Δημητρίου: «Δεν ήταν μυστικό το δείπνο Αβέρωφ και Ακιντζί επειδή…» - Ο ΔΗΣΥ δεν θα αποκαλύψει ποτέ πού έγινε

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE