Απόπειρα απαγωγής στην Πάφο! Νεαρός έσπρωξε 21χρονη στο όχημα του – Πήδηξε από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε

Απόπειρα απαγωγής στην Πάφο! Νεαρός έσπρωξε 21χρονη στο όχημα του – Πήδηξε από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών από την Πάφο προχώρησε σήμερα στις 12:15 η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής και επίθεσης σε βάρος νεαρής φίλης του ηλικίας 21 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα έγιναν στην Κάτω Πάφο στις 26 Μαρτίου του 2017.

Η καταγγελία έγινε χθες από την 21χρονη ότι ενώ βρίσκονταν στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου με τον εργοδότη της και μοίραζαν διαφημιστικά φυλλάδια εταιρείας κινητής τηλεφωνίας την προσέγγιση ο φίλος της με τον οποίο διατηρούσε δεσμό αλλά αυτή την περίοδο ήταν μαλωμένοι και με την βία την έσπρωξε στο όχημα του.

Όπως η ίδια ανέφερε στις ανακριτικές αρχές, ενώ το όχημα που οδηγούσε ο 22χρονος βρισκόταν εν κίνησή αυτή εξήλθε του οχήματος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο χέρι.

Ανακρινόμενος ο 21χρονος αναφέρθηκε στο περιστατικό ωστόσο αρνήθηκε ότι μετά βίας έσπρωξε την 21χρονη στο όχημα του.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE