ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 19χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια – Ξάφνιασε τους Αστυνομικούς αυτά που κουβαλούσε στο όχημά του

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 19χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια και ασφάλεια – Ξάφνιασε τους Αστυνομικούς αυτά που κουβαλούσε στο όχημά του

Συνολικά τέσσερα μαχαίρια είχε στο αυτοκίνητο του νεαρός 19 χρόνων από την Αραδίππου.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τετάρτη 29/3 γύρω στις 22.30 μέλη της Τροχαίας σταμάτησαν για έλεγχο στη Λάρνακα, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός 19 χρόνων από την Αραδίππου.
 
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια και χωρίς ασφάλεια ενώ οι πινακίδες στο πίσω μέρος του οχήματος ήταν σκεπασμένες από λάσπη.
 
Από περαιτέρω έλεγχο στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 19χρονος είχε στο αυτοκίνητο του 4 μαχαίρια και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.
 
Ο νεαρός έδωσε εξηγήσεις για την κατοχή των μαχαιριών και για τα τροχαία αδικήματα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".