ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει για παραδοχή των μιζών ο μεγαλογιατρός Αριστοδήμου – Το ποσό που κατηγορείται ότι τσέπωσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει για παραδοχή των μιζών ο μεγαλογιατρός Αριστοδήμου – Το ποσό που κατηγορείται ότι τσέπωσε

Την πρόθεση του να παραδεχτεί τις μίζες που λάμβανε όταν ήταν διευθυντής της Ωτορινολαρυγγγολιγικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας την περίοδο 2008 – 2011 εξέφρασε ο γιατρός Δάφνης Αριστοδήμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης» αναφέρει ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε την συγκατάθεση του να τροποποιήσει ή και να αποσύρει κάποιες κατηγορίες αφού ο κ. Αριστοδήμου εκδήλωσε την πρόθεση του να παραδεχτεί ότι χρηματιζόταν.

Η νέα συνεδρία θα γίνει στις 27 Απριλίου ενώ ο δικηγόρος του κ. Αριστοδήμου ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του προβαίνει σε διευθετήσεις για επιστροφή του ποσού που έλαβε ως μίζες.

Ο κ. Αριστοδήμου αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα 20 κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα του δεκασμού δημόσιου λειτουργού, της δωροληψίας της απόσπασης από δημόσιο λειτουργό και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το ποσό που φέρεται να έλαβε ως μίζες ανέρχεται στις 3.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE