ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει για παραδοχή των μιζών ο μεγαλογιατρός Αριστοδήμου – Το ποσό που κατηγορείται ότι τσέπωσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει για παραδοχή των μιζών ο μεγαλογιατρός Αριστοδήμου – Το ποσό που κατηγορείται ότι τσέπωσε

Την πρόθεση του να παραδεχτεί τις μίζες που λάμβανε όταν ήταν διευθυντής της Ωτορινολαρυγγγολιγικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας την περίοδο 2008 – 2011 εξέφρασε ο γιατρός Δάφνης Αριστοδήμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης» αναφέρει ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε την συγκατάθεση του να τροποποιήσει ή και να αποσύρει κάποιες κατηγορίες αφού ο κ. Αριστοδήμου εκδήλωσε την πρόθεση του να παραδεχτεί ότι χρηματιζόταν.

Η νέα συνεδρία θα γίνει στις 27 Απριλίου ενώ ο δικηγόρος του κ. Αριστοδήμου ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του προβαίνει σε διευθετήσεις για επιστροφή του ποσού που έλαβε ως μίζες.

Ο κ. Αριστοδήμου αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα 20 κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα του δεκασμού δημόσιου λειτουργού, της δωροληψίας της απόσπασης από δημόσιο λειτουργό και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το ποσό που φέρεται να έλαβε ως μίζες ανέρχεται στις 3.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE