Δείτε για πρώτη φορά την ξανθομαλλούσα μικρή κόρη της Μενεγάκη! ΦΩΤΟ

Δείτε για πρώτη φορά την ξανθομαλλούσα μικρή κόρη της Μενεγάκη! ΦΩΤΟ

Η Μαρίνα την Τετάρτη, 30/3 είχε τα γενέθλιά της και η μητέρα της πετούσε στους 7 ουρανούς...

Πάρτι γενεθλίων για την κόρη της, Μαρίνα, έκανε η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι, σε οικογενειακό κύκλο, μιας και δεν γνωρίζουν πολλούς που να έχουν δίχρονα παιδάκια.

Η Ελένη δεν δίστασε να αναφέρει και τον διάλογο που είχε με τον Μάκη της για τους καλεσμένους που έχουν παιδάκια: «Όταν τα παιδιά πάνε σχολείο μπορείς να τους κάνεις ωραίο παρτάκι, όμως το λέγαμε οι δυο μας την προηγούμενη εβδομάδα και γελάγαμε ήταν που λέγαμε «πόσους ξέρεις που να έχουν δίχρονα να τα μετρήσουμε; Ή έχουν μεγάλα παιδιά ή είναι εργένηδες... Του λέω γράψε τι ξέρεις να γράψω κι εγώ τι ξέρω μπας και δούμε... Οικογενειακά θα το κάνουμε σήμερα»!

Μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της, με τη λεζάντα: «Μωράκι μου ... αγάπη μου ... παιδί μου ... σπάει η καρδιά μου από χαρά ... που Σ έχω ... που Σ έχουμε  Χρόνια πολλά ξανθούλα μου». 

Image may contain: 2 people, people standing


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE