ΦΟΝΙΚΟ Αγίας Νάπας: 'Aλλαξε την απάντησή της η Σοφία στο κατηγορητήριο - Παραδέχτηκε την κατηγορία της

ΦΟΝΙΚΟ Αγίας Νάπας: 'Aλλαξε την απάντησή της η Σοφία στο κατηγορητήριο - Παραδέχτηκε την κατηγορία της

Η τέταρτη κατηγορούμενη, στην υπόθεση για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα, Σοφία Γρηγορίου, άλλαξε την απάντησή της στο κατηγορητήριο από μη παραδοχή σε παραδοχή σε ό,τι αφορά την κατηγορία της συνέργειας, μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή, την Παρασκευή (31/3) , στις 120:00 ο συνήγορος της Γρηγορίου θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής.

Η διαδικασία για την υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουριοδικείου Λάρνακας θα συνεχιστεί κανονικά στις 10 Απριλίου.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξανδρος Κληρίδης, ζήτησε χρόνο προκειμένου να ετοιμαστεί για αγόρευση για μετριασμό της ποινής και το Δικαστήριο όρισε τη δικάσιμο για αύριο στη 12:00 το μεσημέρι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE