Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις από το βράδυ της Τετάρτης (29/03) στις Κεντρικές Φυλακές.

Η Σοφία Γρηγορίου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και από κατηγορούμενη μετατρέπεται σε μάρτυρας κατηγορίας και πλέον μπαίνει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Η Γρηγορίου πλέον κατηγορείται για συνέργεια μετά τη διάπραξη του άγριου φονικού και έτσι απαλάσσεται από σοβαρές κατηγορίες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η θέση της κατηγορούσας αρχής.

Εξάλλου, μετά από ενέργειες της διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών που αξιολόγησε συγκεκριμένη πληροφορία, συνελήφθη δεσμοφύλακας.

Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημά του από μέλη της ΥΚΑΝ εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και έμφορτο πιστόλι.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE