ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Αγ. Νάπας: Ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια για την Σοφία Γρηγορίου – «Λειτούργησε υπό το καθεστώς του φόβου» είπε ο δικηγόρος της

Φονικό Αγ. Νάπας: Ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια για την Σοφία Γρηγορίου – «Λειτούργησε υπό το καθεστώς του φόβου» είπε ο δικηγόρος της

Ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια για την Σοφία Γρηγορίου, η οποία παραδέχθηκε την κατηγορία της συνέργειας μετά την διάπραξη του άγριου φονικού.

Με την αγόρευση του συνήγορου υπεράσπισης της Σοφίας Γρηγορίου, Αλέξανδρου Κληρίδη, συνεχίστηκε η δικαστική διαδικασία της Παρασκευής 31/03 στην υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας.  « «cc»

Ο κ. Κληρίδης αγόρευσε για μετριασμό της ποινής της πελάτισσας του, αναφέροντας πως για την κατηγορία της συνέργειας την οποία έχει παραδεχθεί, προνοείται ποινής φυλάκισης ως 3 χρόνων.

Ο συνήγορος της Γρηγορίου ανάφερε ως μετριαστικούς παράγοντες τις προσωπικές περιστάσεις της πελάτισσας του καθώς και την μεταμέλεια της.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Σοφία Γρηγορίου μέχρι και σήμερα ένιωθε το απολυτό φόβο. Μάλιστα, ο δικηγόρος της παρέδωσε στο δικαστήριο ιατρικό πιστοποιητικό στο οποίο παρουσιάζει την  πελάτισσα του την περίοδο μετρά την σύλληψη να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, καθώς παρουσίαζε έντονο άγχος και άλλα σωματικά συμπτώματα.

Μεταξύ άλλων, α;νέφερε ότι η Γρηγορίου φοβόταν να μιλήσει και πλέον θα φοβάται ότι κινδυνεύει για την δική της ζωή αλλά και των δικών της ατόμων.

Σημειώθηκε, επίσης, πως η Σοφία έκλεισε πριν λίγες ημέρες 29 ετών και προέρχεται από φτωχή οικογένεια. Μάλιστα, η μοναδική της ασχολία ήταν να φροντίζει την μητέρα της, καθώς πάσχει από μερική παράλυση. Αν και είναι κάτοχος πτυχίου αισθητικής δεν δουλεύει, καθώς ήταν όλη μέρα σπίτι για να βοηθά του γονείς της.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εμπλοκή της, η οποία περιορίζεται το βράδυ της 23ης Ιουνίου. Τη συγκεκριμένη μέρα νοιώθοντας φόβο για την ιδιά της τη ζωή δεν έχει την ευκαιρία να αντιδράσει.

Να αναφέρουμε πως η Γρηγορίου εδώ και 9 μήνες βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικος με τον κ. Κληρίδη να επισημαίνει στο δικαστήριο να ληφθεί υπόψη καθώς η Σώτια Νεοφύτου μετά της παραδοχή της στην ίδια κατηγορία, της επιβλήθηκε ποινής πέντε μηνών.

Στην δικάσιμο της Παρασκευής 31/03, μόνο η Σοφία Γρηγορίου βρισκόταν στο εδώλιο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Κι αυτό γιατί επρόκειτο για τη δίκη της. H ποινής της θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 03 Απριλίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top