LIFESTYLE

Ποια η πραγματική κατάσταση της υγείας του Μάριου Πρίαμου;

Ποια η πραγματική κατάσταση της υγείας του Μάριου Πρίαμου;

Μπορεί η παραγωγή να διαμηνύει ότι όλα είναι καλά και ο Τρελος μας Κύπριος να δηλώνει ότι θα μείνει στο παιχνίδι, αλλά....

Στο «Survivor» που παρακολουθήσαμε την Πέμπτη, 20/3, μάθαμε πολλά στοιχεία για το θέμα του τροχαίου. Πως έγινε και τι συνέπειες είχε. Αυτό που δεν ξεκαθαρίστηκε  τελείως είναι γιατί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ο Κύπριος «Μαχητής» δεν ήταν στο συμβούλιο ενώ η κατάσταση της υγείας του θεωρητικά είναι καλύτερη από αυτή της Ειρήνης Κολιδά που επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η κατάσταση του Μάριου την ημέρα που έγινε το γύρισμα δεν ήταν και τόσο καλή. Παρέμεινε στο νοσοκομείο καθώς εμφάνιζε σημάδια εξάντλησης και πυρετού ενώ πλέον είναι πολύ καλύτερα. Δόθηκε και σε αυτόν η δυνατότητα να φύγει εάν το επιθυμεί από τον Δομινικανή Δημοκρατία ωστόσο δήλωσε κατηγορηματικά πως θέλει να συνεχίσει στο «Survivor».

Διαβάστε επίσης: Είναι επίσημο! Αλλάζουν οι ομάδες στο Survivor μετά το τροχαίο των Μαχητών! Πώς θα διαμορφωθούν;

Ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί θα ξαναδούν το θέμα τις επόμενες ημέρες. Το ατύχημα εκτόξευσε τις μετοχές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο θα φανεί από τις αγωνιστικές του ικανότητες εάν παραμένει φαβορί.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στα social: «Σπαλιάρα δεν σε πήγαινα καθόλου… είσαι μεγάλη ψυχή RESPECT… Χαλάλι οι 4000» ΦΩΤΟ

Survivor: Το τροχαίο ατύχημα των Μαχητών πρώτο θέμα στον Άγιο Δομίνικο! Καρέ - καρέ η στιγμή του δυστυχήματος! ΦΩΤΟ - VIDEO

Στη δημοσιότητα εικόνες από το τροχαίο στο Survivor! ΦΩΤΟ

Μακάρι να είναι ψέμα! Τροχαίο στο Survivor: Ποιοι παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά στον Άγιο Δομίνικο;

Η επίσημη ανακοίνωση για το τροχαίο και τον τραυματισμό «Μαχητών» στο Survivor: «Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το φορτηγό…»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top