Με φυλάκιση κινδυνεύει ο πρόεδρος του Οθέλλου - Επιστολή Κουρσουμπά για θέμα ανασφάλιστου παιδιού – ΕΓΓΡΑΦΟ

Με φυλάκιση κινδυνεύει ο πρόεδρος του Οθέλλου - Επιστολή Κουρσουμπά για θέμα ανασφάλιστου παιδιού – ΕΓΓΡΑΦΟ

Μετά από εννέα μήνες δεν έλαβε απάντηση για τον τραυματισμό μικρού παιδιού η Κουρσουμπά.

Του Μιχάλη Μενελάου

Για τραυματισμό ανασφάλιστου παιδιού παίκτη του Οθέλλου Αθηαίνου ζητά διευκρινήσεις από τους Προέδρους του Οθέλλου και των Ακαδημιών Αθηαίνου η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά.

Σύμφωνα με την επιστολή, που απέστειλε στους Προέδρους η Επίτροπος, νεαρό παιδί παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας «Οθέλλος Αθηαίνου» που τραυματίστηκε δεν είχε ασφάλεια. 

Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, με επιστολή της ημερομηνίας 11 Ιουλίου 2016, απέστειλε ερωτήματα για διευκρινήσεις για τον εν λόγω περιστατικό. 

Μετά από εννέα μήνες όμως η κυρία Κουρσουμπά δεν έλαβε απάντηση από κάποιον από τους δυο προέδρους, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Οθέλλος Αθηαίνου» και τον Πρόεδρο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αθηένου.

Έτσι με νέα επιστολή της ημερομηνίας 24 Μαρτίου 2017, επισημαίνει πως δεν έλαβε ποτέ απάντηση ενώ παράλληλα τους αναφέρει πως αν δεν το πράξουν τότε, σύμφωνα με τον Νόμο, μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι σε ποινή φυλάκισης και την καταβολή προστίμου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.