ΛΕΜΕΣΟΣ: «Καρφώθηκε» στον κυκλικό κόμβο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από απεγκλωβισμό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Καρφώθηκε» στον κυκλικό κόμβο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από απεγκλωβισμό του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 01/04 άντρας μετά από τροχαίο.

Συγκεκριμένα, στις 06.49 το πρωί του Σαββάτου 01/04 ,λήφθηκε  κλήση για τροχαίο δυστύχημα όταν μάρκας Toyota Vitz προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του κυκλικού κόμβου Αγ. Αθανασίου στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Ένας άντρας απεγκλωβίστηκε από όχημα με την χρήση των υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.