Το πιο ανατρεπτικό «Πακέτο» που έχετε δει: Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου «Θα σταματήσω την εκπομπή» VIDEO

Το πιο ανατρεπτικό «Πακέτο» που έχετε δει: Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου «Θα σταματήσω την εκπομπή» VIDEO

«Στην πορεία της κουβέντας, άρχισα να αγωνίω μήπως απόψε γίνεται χρήση της εκπομπής για να βγει και άλλη χολή. Δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο!», είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον 19χρονο αποστολέα του πακέτου

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 30/3, του «Πάμε Πακέτο», ένας 19χρονος έστειλε ένα πακέτο στη μητέρα του. Μητέρα και γιος ζουν χωριστά τα τελευταία 13 χρόνια, παρότι τους χωρίζουν μόλις λίγα χιλιόμετρα. 

Το διαζύγιο των γονιών του έχει αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχή του 19χρονου αποστολέα. Ο νεαρός επέλεξε μόνος του να μείνει με τον πατέρα του ενώ με την μητέρα του συναντιούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα. 

Όταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατάλαβε ότι ο 19χρονος δεν θέλει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την μητέρα του αλλά να της ζητήσει και άλλες ευθύνες, έγινε έξαλλη. «Στην πορεία της κουβέντας, άρχισα να αγωνίω μήπως απόψε γίνεται χρήση της εκπομπής για να βγει και άλλη χολή. Δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο!», είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE