Ο αρραβώνας του «Ντάνου» και η επιθυμία του να γίνει δήμαρχος

Ο αρραβώνας του «Ντάνου» και η επιθυμία του να γίνει δήμαρχος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τις πιο δυνατούς παίχτες του Survivor και τους πιο δημοφιλείς αφού έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητός στο κοινό.

Το περιβάλλον του λέει πως «έτσι είναι ο Ντάνος» και πως όλο το νησί τον λατρεύει για τον υπέροχο και αληθινό χαρακτήρα του. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους του, πριν συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, ότι ήθελε να κατέβει για δήμαρχος του τόπου του, στις επόμενες εκλογές, όπως δημοσιεύει το Secret.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν η προσωπική ζωή του Ντάνου  Σύμφωνα με το Secret, o Γιώργος πριν από μερικά χρόνια, είχε σχέση με μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Γνωρίστηκαν στη Σκιάθο, έκαναν σχέση κι όταν τα πράγματα σοβάρεψαν, η κοπέλα μετακόμισε στο νησί όπου και συζούσαν για δύο περίπου χρόνια. Μάλιστα, είχαν αρραβωνιαστεί, όμως χώρισαν το 2014.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE