Αναστασιάδης-Ακιντζί συναντώνται σε δείπνο υπό την αιγίδα των ΗΕ

Αναστασιάδης-Ακιντζί συναντώνται σε δείπνο υπό την αιγίδα των ΗΕ

Πρόεδρος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί συναντώνται στις επτά και μισή απόψε σε δείπνο στο Λήδρα Πάλας υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηγέτες συναντώνται από τα μέσα Φεβρουαρίου οπότε ο Τ/κ ηγέτης αποχώρησε από τις συνομιλίες διαμαρτυρόμενος για την απόφαση της Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στο δείπνο εκτός από τους δύο ηγέτες και τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ Εσπεν Μπαρθ Έιντε, θα παρακαθήσουν οι δύο διαπραγματευτές Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί και η Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Ο κ. Είντε είχε χωριστές συναντήσεις με τους διαπραγματευτές την Παρασκευή. Επίσης ενημέρωσε τους Πρέσβεις των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, στη Λευκωσία για τις προσδοκίες του γύρω από το αποψινό δείπνο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE