Νεκρός από πυροβόλο όπλο νεαρός άντρας - Το γάζωσαν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του

Νεκρός από πυροβόλο όπλο νεαρός άντρας -  Το γάζωσαν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε μέλη κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, φαίνεται να είναι η δολοφονία νεαρού Αλβανού, το βράδυ του Σαββάτου(01/04) στο Μενίδι.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε μέλη κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, φαίνεται να είναι η δολοφονία νεαρού Αλβανού, το βράδυ του Σαββάτου, στο Μενίδι. Το θύμα, που φέρεται να έχει απασχολήσει σε υποθέσεις ναρκωτικών, στις 22:30 κινούταν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Μενίδι, όταν άγνωστοι τον προσέγγισαν με μοτοσυκλέτα και τον πυροβόλησαν εν κινήσει. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 χρόνων, αν και σοβαρά τραυματίας συνέχισε να οδηγεί το αυτοκίνητό του και προσέγγισε καφετέρια, στην οποία σύχναζε, αναζητώντας βοήθεια από τους θαμώνες. Εκεί έχασε τις αισθήσεις του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μετέφερε τον τραυματία στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο οποίος εισήχθη στο χειρουργείο, όπου υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του. Είχε δεχθεί τρεις βολίδες στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Την προανάκριση ανέλαβαν αξιωματικοί του αρμόδιου τμήματος της Ασφάλειας Αττικής.

 Απο Thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE