Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 16:45 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο ύψος της Χοιροκοιτίας πέντε αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Από το ατύχημα έκλεισε για περίπου  20 λεπτά η δεξιά λωρίδα του δρόμου με μέλη της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο να βοηθούν στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η βροχόπτωση που ξεκίνησε γύρω στις 16:00 ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE