ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι 22χρονοι δίδυμοι που ξυλοκόπησαν άγρια 33χρονο έξω από νυκτερινό κέντρο

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι 22χρονοι δίδυμοι που ξυλοκόπησαν άγρια 33χρονο έξω από νυκτερινό κέντρο

Στη σύλληψη δύο 22χρονων κατοίκων Πάφου, προχώρησε την Κυριακή 2/4 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς και πραγματικής βλάβης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης, άρχισε μετά από σχετική καταγγελία 33χρονου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, χθες, γύρω στις 4π.μ., ενώ εξερχόταν από νυχτερινό κέντρο στην Πάφο, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία των κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Μετά την επίθεση, ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και οίδημα στο κεφάλι, ενώ απώλεσε και δύο δόντια.  

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: 22χρονα δίδυμα αδέλφια ξυλοκόπησαν 33χρονο έξω από νυκτερινό κέντρο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top