ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΑΓ. ΤΥΧΩΝΑ: Ήξεραν ότι ήχησε ο συναγερμός οι ένοικοι του σπιτιού – Ποια ήταν η αντίδρασή τους

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΑΓ. ΤΥΧΩΝΑ: Ήξεραν ότι ήχησε ο συναγερμός οι ένοικοι του σπιτιού – Ποια ήταν η αντίδρασή τους

Η διάρρηξη έγινε το Σάββατο 1/4, όπου οι άγνωστοι διαρρήκτες που «κτύπησαν» σε οικία 39χρονης δασκάλας στον Άγιο Τύχωνα.

Θυμίζουμε ότι, οι άγνωστοι διαρρήκτες έκλεψαν ένα κυνηγετικό όπλο αξίας 5.000 ευρώ, ένα αεροβόλο αξίας 1.000 ευρώ, ρολόγια, χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 35.800 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, ενημερώθηκαν μέσω ειδοποίησης στο κινητό τους για την λειτουργία του συναγερμού στο σπίτι τους, αφού απουσίαζαν την συγκεκριμένη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη με λεία όπλα και χρυσαφικά από σπίτι 39χρονης δασκάλας

Η αντίδρασή τους όμως, δεν ήταν άμεση, αφού οι ίδιοι αγνόησαν την ειδοποίηση που έλαβαν, αφού θεώρησαν ότι, ίσως ο συναγερμός ήχησε, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Τελικά, όταν επέστρεψαν, αντίκρισαν το σπίτι τους διαρρηγμένο.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE