ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει αλλά αυτός «εξαφανίστηκε» - Τι ήθελε να κρύψει ο 23χρονος

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει αλλά αυτός «εξαφανίστηκε» - Τι ήθελε να κρύψει ο 23χρονος

Γύρω στις 3.30μ.μ. της Κυριακής 2/4, μέλη της Τροχαίας Πάφου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, σε δρόμο της Πάφου, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 77 χιλιομέτρων αντί 50. Οι αστυνομικοί, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από τη σκηνή.

Λίγο αργότερα, στις 4.10μ.μ., μέλη της Τροχαίας, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο, το εν λόγω όχημα σε δρόμο της Πάφου. Από έλεγχο που ακολούθησε, οδηγός του οχήματος ήταν 23χρονος κάτοικος Πάφου.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 70μg%, αντί 22μg%, ενώ μετά από έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου.

Ο 23χρονος, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Πάφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE