Η Λία Πρίαμου Ιωαννίδη στο ThemaOnline - Κατάφερε τελικά να ξαναμιλήσει με τον Μάριο στον Άγιο Δομίνικο;

Η Λία Πρίαμου Ιωαννίδη στο ThemaOnline - Κατάφερε τελικά να ξαναμιλήσει με τον Μάριο στον Άγιο Δομίνικο;

Η μητέρα του Μαχητή από την Κύπρο ξέρει καλά τον γιο της και τις δυνάμεις του...

Όλοι αναρωτιόμαστε κατά πόσο έχει ξαναμιλήσει με τον μαχητή - γιο της, από την Κύπρο.… Η Λία Πρίαμου Ιωαννίδη μίλησε στο ThemaOnline και αποκάλυψε ότι δεν έχει ξαναμιλήσει με τον γιο της από την Πέμπτη, 30/3, όταν και πληροφορήθηκε για το τροχαίο ατύχημα και τον τραυματισμό του γιου της. 

Όπως αποκάλυψε, «έχω εμπιστοσύνη στον Μάριο. Είναι ενήλικας, δυναμικός, έξυπνος άνθρωπος και επιστήμονας στον τομέα του. Ξέρει καλά πως λειτουργεί το σώμα του και γνωρίζει πως θα αναρρώσει….». 

Και συνέχισε: «Αγωνιώ να τον δω καλά και χαρούμενο όπως ήταν πριν από το ατύχημα».

Όσον αφορά στα όσα γράφονται ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του αρκέστηκε να σχολιάσει: «Ακούμε και διαβάζουμε πολλά...».  

Διαβάστε επίσης: Απαράδεκτο! Η 2λεπτη συνομιλία του Μάριου με την μητέρα του ήταν σε ανοικτή ακρόαση! Τι λέει η Λία Πρίαμου;

Απερίγραπτο το άγχος της οικογένειας του Μάριου Πρίαμου! Τα λόγια της μητέρας του και το μήνυμα του πατέρα! VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE