Χαμός με το reality επιβίωσης: Μέχρι και «Μπουγάτσα Survivor» φτιάχνουν πλέον – Βλέπετε πουλά!

Χαμός με το reality επιβίωσης: Μέχρι και «Μπουγάτσα Survivor» φτιάχνουν πλέον – Βλέπετε πουλά!

Την ώρα που τα μηχανάκια της AGB «χτυπούν κόκκινο» την ώρα προβολής του Survivor σε Κύπρο και Ελλάδα αναγκάζοντας όλες τις εκπομπές να προσαρμόσουν το θεματολόγια τους και να εντάξουν μια «γερή δόση» από το ριάλιτι κι άλλες επιχειρήσεις «μπήκαν στο χορό».

Τελευταίο δείγμα αυτό που σκέφτηκε ένα μπουγατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη. 

Βλέποντας ότι το Survivor σαρώνει και ότι όλοι ασχολούνται με το παιχνίδι του ΣΚΑΪ που φέτος έκανε πραγματικά τη διαφορά, αποφάσισε να προσαρμόσει την κλασική θεσσαλονικιώτικη μπουγάτσα. Πώς; Φτιάχνοντάς την με γάλα καρύδας!

Φυσικά, η εν λόγω μπουγάτσα έχει και το δικό της όνομα «Μπουγάτσα Survivor»!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.