Χαμός με το reality επιβίωσης: Μέχρι και «Μπουγάτσα Survivor» φτιάχνουν πλέον – Βλέπετε πουλά!

Χαμός με το reality επιβίωσης: Μέχρι και «Μπουγάτσα Survivor» φτιάχνουν πλέον – Βλέπετε πουλά!

Την ώρα που τα μηχανάκια της AGB «χτυπούν κόκκινο» την ώρα προβολής του Survivor σε Κύπρο και Ελλάδα αναγκάζοντας όλες τις εκπομπές να προσαρμόσουν το θεματολόγια τους και να εντάξουν μια «γερή δόση» από το ριάλιτι κι άλλες επιχειρήσεις «μπήκαν στο χορό».

Τελευταίο δείγμα αυτό που σκέφτηκε ένα μπουγατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη. 

Βλέποντας ότι το Survivor σαρώνει και ότι όλοι ασχολούνται με το παιχνίδι του ΣΚΑΪ που φέτος έκανε πραγματικά τη διαφορά, αποφάσισε να προσαρμόσει την κλασική θεσσαλονικιώτικη μπουγάτσα. Πώς; Φτιάχνοντάς την με γάλα καρύδας!

Φυσικά, η εν λόγω μπουγάτσα έχει και το δικό της όνομα «Μπουγάτσα Survivor»!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια από Αθήνα στην Κύπρο για την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου ΕΕ

Συγχαρητήρια από Αθήνα στην Κύπρο για την ανάληψη Προεδρίας Συμβουλίου ΕΕ

«Συγχαρητήρια και θερμές ευχές στην Κύπρο, που αναλαμβάνει σήμερα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια παραγωγική και επιτυχημένη προεδρία», αναφέρει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στην κοινωνική πλατφόρμα «Χ».

BEST OF TOTHEMAONLINE