Της ζήτησε να τον βοηθήσει να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ και την βίασε κατ' επανάληψη

Της ζήτησε να τον βοηθήσει να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ και την βίασε κατ' επανάληψη

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 27χρονη γυναίκα, κατά την διάρκεια της περασμένης νύχτας, η οποία βιάστηκε από άντρα τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής 2/4 στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, όταν ο άντρας πήγε στο σπίτι της 27χρονης και της ζήτησε να τον βοηθήσει να κάνει ανάληψη χρημάτων από μηχάνημα μετρητών γιατί δεν γνώριζε την διαδικασία.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο άντρας στη συνέχεια την επιβίβασε σε ταξί και την οδήγησε στον καταυλισμό των Ρομά σε περιοχή των Βραχναίϊκων όπου και την βίασε κατ’ επανάληψη.

Αφού ξημέρωσε της είπε να φύγει. Η γυναίκα έφυγε με τα πόδια και στη διαδρομή προς την Πάτρα ζήτησε βοήθεια από μια περαστική η οποία την μετέφερε στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το γεγονός. Από την Αστυνομία θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE