ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Πέφτει ξανά η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Πέφτει ξανά η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη 4/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα  θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 5/3, την Πέμπτη 6/3 και την Παρασκευή 7/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η  θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ για την Παρασκευή αναμένεται μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top