Ποιος συγγενής του Παντελίδη θα «κοίτεται» δίπλα του;

Ποιος συγγενής του Παντελίδη θα «κοίτεται» δίπλα του;

Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας...

Αντιμέτωπη με νέες δυσάρεστες στιγμές είναι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, περίπου ένα χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο του τραγουδιστή. 

Ο θάνατος «χτύπησε» ξανά την πόρτα τους, καθώς, το μεσημέρι του Σαββάτου, η γιαγιά του Παντελή, η μητέρα του πατέρα του, έφυγε από τη ζωή, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο της προκάλεσε ανακοπή καρδιάς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Έλλη Παντελίδη ξεψύχησε στα 84 της χρόνια, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, το Αγία Όλγα και η κηδεία θα γίνει σήμερα, στις 15:30, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία του εγγονούς της, δίπλα στον οποίο θα ταφεί,  στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE