ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 55χρονη πήγε να μπει στο όχημα της και ανακάλυψε ότι της έβαλαν βόμβα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 55χρονη πήγε να μπει στο όχημα της και ανακάλυψε ότι της έβαλαν βόμβα

Χαμηλής ισχύος ο εκρηκτικός μηχανισμός γι αυτό και δεν έγινε άμεσα αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του οχήματος που μόλις σήμερα Τρίτη 4/4 το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Μικροζημιές στο όχημα

Έκρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 23:30 μ.μ. χθες(Δευτέρα) – 12:00 σήμερα (Τρίτη 4/4) σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 55χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την οικία της στη Λευκωσία.  

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.
Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE