ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσε με πλαστή άδεια οδήγησης – Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσε με πλαστή άδεια οδήγησης – Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν το πρωί της Τρίτης 4/4, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα πρόσωπο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά τη εξακρίβωση των στοιχείων του, έδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, μια ξένη άδεια οδήγησης, η οποία έφερε τη φωτογραφία και τα στοιχεία του.

Το εν λόγω πρόσωπο οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η άδεια οδήγησης που παρουσίασε ήταν πλαστή.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον 34χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.