Στα ίχνη της 50χρονης με την φυματίωση έφτασαν οι Κυπριακές Αρχές – Πού θεάθηκε και ποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία

Στα ίχνη της 50χρονης με την φυματίωση έφτασαν οι Κυπριακές Αρχές – Πού θεάθηκε και ποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της 50χρονης γυναίκας από την Ινδία που πάσχει από φυματίωση, η οποία το «έσκασε» από το Γ. Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η δικοινοτική αρχή, ενημέρωσε την Κυπριακή Αστυνομία, ότι η 50χρονη, δύο μέρες μετά την σχετική καταγγελία, πέρασε στα κατεχόμενα.

Η 50χρονη Ινδή, πέρασε στην κατεχόμενη μεριά του νησιού, μέσω οδοφράγματος, με σκοπό να μεταβεί μέσω αυτών στην πατρίδα της.

Θυμίζουμε ότι, η αναζήτηση της 50χρονης Ινδής άρχισε την Δεύτερα (20/3) στις 15:45 το απόγευμα, μετά από καταγγελία υπευθύνου του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ότι ενώ νοσηλευόταν με συμπτώματα φυματίωσης, εγκατέλειψε χωρίς άδεια το νοσηλευτήριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σε συναγερμό αεροδρόμια και λιμάνια - Γυναίκα με φυματίωση το έσκασε από το νοσοκομείο

ΚΥΠΡΟΣ: Φόβος για την γυναίκα με φυματίωση που το έσκασε από το Νοσοκομείο – Την αναζητούν για δεύτερη ημέρα

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Άφαντη η 50χρονη με την φυματίωση – Δημόσιος κίνδυνος – Μεταδίδεται με την αναπνοή

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE