Άγρια δολοφονία συνταξιούχου γιατρού στο κέντρο της Αθήνας - Οι ληστές τον κτύπησαν άγρια και τον έδεσαν στο κρεβάτι

Άγρια δολοφονία συνταξιούχου γιατρού στο κέντρο της Αθήνας - Οι ληστές τον κτύπησαν άγρια και τον έδεσαν στο κρεβάτι

Ληστεία μετά φόνου σημειώθηκε την Τετάρτη 5/4 γύρω στις 20:30 στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα δύο ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμα συνταξιούχου γιατρού, που βρίσκεται στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Μάρνης, ο 70χρονος πάλεψε με τους ληστές, οι οποίοι, όμως, τον χτύπησαν άγρια, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν στο κρεβάτι και τον φίμωσαν. Οι γείτονες που άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρήκαν νεκρό τον άτυχο γιατρό, ενώ κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες, τους οποίους καταδίωξαν και συνέλαβαν.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για έναν Έλληνα και ένα Ρουμάνο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνονται αυτή την ώρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE