Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε το αντικείμενο του πόθου για τις περισσότερες Ελληνίδες από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο Survivor. Όμως, για ποιες Ελληνίδες ο «πόθος» έγινε πραγματικότητα; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο Ντάνος και η Κατερίνα Θάνου βρέθηκαν… πολύ κοντά στο παρελθόν.
Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τα εξής: «Με πήραν χθες τηλέφωνο από τη Ρόδο και μου λένε: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου. Όταν η ομάδα ερχόταν στην Αθήνα για να παίξει, έμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Το απόγευμα, λοιπόν, όταν τελείωναν τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις, ερχόταν η Κατερίνα Θάνου και τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό της και πήγαιναν βόλτες. Δεν είχε γίνει μία, δύο, τρεις… Κάθε φορά που ανέβαινε ο Ντάνος στην Αθήνα, τσουπ η Κατερίνα Θάνου… Σε έναν αγώνα που είχε πρόβλημα με τους χιαστούς του, είχε πάει η Κατερίνα Θάνου και τον πήρε και μάλιστα, οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί! Δεν ξέρω αν ήταν σχέση ή ήταν φίλοι καλοί, ωστόσο, υπήρχε μια διασύνδεση μεταξύ τους».
![Αποτέλεσμα εικόνας για κατερίνα θάνου γάμος](http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2012/10/21/221685/main/d7bd46ffe4f612887c9286f8e5468bd2.jpg)