Ολομέλεια Βουλής για Ενωτικό Δημοψήφισμα – «Δολοφονούν την ιστορία-ΔΗΣΑΚΕΛ ή Παλμεροκρατία;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολομέλεια Βουλής για Ενωτικό Δημοψήφισμα – «Δολοφονούν την ιστορία-ΔΗΣΑΚΕΛ ή Παλμεροκρατία;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από τις 09:30 (07/040 είναι σε εξέλιξη η συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής που θα κληθεί να αποφασίσει για την πρόταση του ΔΗΣΥ που αποσκοπεί στην κατάργηση των εορτασμών για το Ενωτικό Δημοψήφισμα στα σχολεία. Κάτι που έθεσε ως όρο ο Ακιντζί προκειμένου να καθίσει πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Από τις 09:40 βρίσκονται έξω από το οίκημα της Βουλής περίπου 50 υποστηρικτές του ΕΛΑΜ, οι οποίοι με πανό και συνθήματα εξέφραζαν την αντίθεσή τους με την πρόταση που υποστηρίζεται επισήμως από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενημέρωση για την συνεδρία της ολομέλειας και το Ενωτικό Δημοψήφισμα – Έλαβε θέσεις η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πανό που παρουσιάζουμε στη φωτογραφία γράφει: «Δολοφονούν την ιστορία-ΔΗΣΑΚΕΛ ή Παλμεροκρατία; Ψωμί, παιδεία, ελευθερία».

Πάντως, οι διαδηλωτές δεν ξέφυγαν, ενώ η παρουσία της Αστυνομίας είναι μεν αισθητή, διακριτική ωστόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE