ΛΑΡΝΑΚΑ: Γκρεμίζει ιστορικό ξενοδοχείο ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ομάδας – Ετοιμάζει στολίδι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γκρεμίζει ιστορικό ξενοδοχείο ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ομάδας – Ετοιμάζει στολίδι  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Τέλος» εποχής για ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης του Ζήνωνα, «νέα εποχή» για την Κύπρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μιχάλης Μενελάου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Πάνος Λάρκος

Κατεδαφίζεται το ξενοδοχείο «Κίτιον» στη Λάρνακα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία «Quality Group».

Η εταιρεία προβαίνει σε αυτή την κίνηση, κατόπιν εξασφάλισης άδειας κατεδάφισης από τον Δήμο Λάρνακας, για να κατασκευάσει στη θέση του ιστορικού ξενοδοχείου, διαμερίσματα πολυτελείας.

Ο Σάββας Κάκος, Γενικός Διευθυντής της Quality Group, μιλώντας στο BusinessNews, ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα κατασκευαστεί στη Λάρνακα «Ένα έργο στολίδι που όμοιό του δεν υπάρχει στην Κύπρο».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE