Κρήτη: Η εκδρομή μετατράπηκε σε τραγωδία - Καθηγητής πέθανε μέσα στο λεωφορείο στην πενθήμερη

Κρήτη:  Η εκδρομή μετατράπηκε σε τραγωδία - Καθηγητής πέθανε μέσα στο λεωφορείο στην πενθήμερη

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε, οι μαθητές του 2ου Λυκείου Νάουσας, οι οποίοι επέλεξαν την Κρήτη για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Τα παιδιά είχαν μεταβεί στα Χανιά ως τελευταίο τόπο επίσκεψης στην εκδρομή τους. Παίρνοντας με το λεωφορείο τον δρόμο της επιστροφής προς το Ηράκλειο από όπου θα αναχωρούσαν για τη Νάουσα, βίωσαν ένα απρόσμενο μοιραίο περιστατικό.

Ο 58χρονος καθηγητής που συνόδευε τους μαθητές, ένοιωσε πόνο στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο λεωφορείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε Ασθενοφόρο  δυστυχώς, όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο καθηγητή ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.