Απίστευτο! Γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο κι έπεσε σε 15 μέτρα κενό

Απίστευτο! Γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο κι έπεσε σε 15 μέτρα κενό

Γυναίκα έπεσε από 15 μέτρα κενό.

Σύμφωνα με το Star.gr, η γυναίκα, περίπου 42 ετών, βρισκόταν σε αστικό λεωφορείο, με κατεύθυνση προς την ΑΓΕΤ. Κάποια στιγμή, ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει, γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Ο οδηγός σταμάτησε κι η γυναίκα βγήκε έξω κι έπεσε στο κενό, στα περίπου 15 μέτρα, καταλήγοντας στην ακτή, δίπλα στη θάλασσα.

Ευτυχώς, η πτώση της έγινε σε σημείο που υπήρχε μικρή αμμουδιά, με αποτέλεσμα απλά να τραυματιστεί, χωρίς να χάσει, όμως, τη ζωή της.

ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και το Λιμενικό κατέφτασαν αμέσως στο σημείο, δεν μπορούσαν, όμως, να περισυλλέξουν τη γυναίκα, καθώς η ακτή είχε βράχια. Τελικά, η Πυροσβεστική τα κατάφερε και, τελικά, έσωσε τη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, με κατάγματα στα πόδια.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE