ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Επί ποδός η Αστυνομία Λεμεσού – Ομάδες νεαρών προκαλούν ζημιές σε εργοστάσια

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Επί ποδός η Αστυνομία Λεμεσού – Ομάδες νεαρών προκαλούν ζημιές σε εργοστάσια

Επί ποδός τέθηκε η Αστυνομία Λεμεσού γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 07/04 μετά από καταγγελίες πολίτων για ομάδες νεαρών που προκαλούν ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ομάδες νεαρών από νωρίς το βράδυ βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Αγίου Αθανασίου για να μαζέψουν ξύλα.

Όπως μας αναφέρθηκε, οι δυο ομάδες ήρθαν σε συμπλοκή με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ζημιές σε παρακείμενα εργοστάσια.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα μονάδες της Άμεσης Δράσης για να αποτρέψουν τα χειρότερα αλλά και να εντοπίσουν τους νεαρούς. 

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE