ΠΑΦΟΣ: «Άνοιξαν» κατοικία στο Aphrodite Hills οι νυκτόβιοι – Πέραν των €10 χιλιάδων η «λεία» τους

ΠΑΦΟΣ: «Άνοιξαν» κατοικία στο Aphrodite Hills οι νυκτόβιοι – Πέραν των €10 χιλιάδων η «λεία» τους

Χρήματα και χρυσαφικά έκλεψαν διαρρήκτες από οικία στα Κούκλια.

Διάρρηξη κατοικίας σημειώθηκε την Παρασκευή 7/4 στην περιοχή του Aphrodite Hills, στην Επαρχία Πάφου, με λεία χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη σημειώθηκε την Παρασκευή μεταξύ των ωρών 18:30 με 22:30 .

Οι δράστες απέσπασαν από την κατοικία το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, που ήταν τοποθετημένο σε ερμάρι, καθώς επίσης  χρυσαφικά από κομοδίνο αξίας 6.000 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών έσπευσαν στην περιοχή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν την ξύλινη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE