Στην Αστυνομία για κατάθεση ο Άντρος Κυπριανού – Μελετά το υλικό με την εξύβριση η Αστυνομία - VIDEO

Στην Αστυνομία για κατάθεση ο Άντρος Κυπριανού – Μελετά το υλικό με την εξύβριση η Αστυνομία - VIDEO

Στην Αστυνομία θα μεταβεί για να καταθέσει αναφορικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από την Βουλή την Παρασκευή 7/4, ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σημειώνει ότι η Αστυνομία έχει ήδη αρχίσει την μελέτη των τηλεοπτικών πλάνων ώστε να εντοπίσει τα άτομα συγκεκριμένης παράταξης που εξύβρισαν δημόσια τον κ. Κυπριανού.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα ο γ.γ του ΑΚΕΛ στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης θα κληθεί από την Αστυνομία για να καταθέσει.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε Κληρίδη και Συλλούρη «καταγγέλλει» τα επεισόδια ο Κυπριανού – «Φωτογραφίζει» στελέχη του ενδιάμεσου - «Δεν θα γίνω λαγός»

 

Παράταξη αναλαμβάνει την ευθύνη για την φραστική επίθεση στον Κυπριανού – «Η Αστυνομία μας περικύκλωσε για να προστατεύσει τους βουλευτές» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γ. Γεάδη στο ThemaOnline: «Δεν ήταν ΕΛΑΜίτες αυτοί που εξύβρισαν τον Άντρο Κυπριανού»

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.