ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες το ένα όχημα – Νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες το ένα όχημα – Νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι δυο οδηγοί που συγκρούστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 8/4 στα Πολεμίδια, όταν από την πρόσκρουση των οχημάτων προκλήθηκε ανάφλεξη με αποτέλεσμα αυτά να τυλιχθούν στις φλόγες.

Ευτυχώς οι δυο οδηγοί ο ένας 87 ετών και ο άλλος 35 αν και τραυματίστηκαν εξήλθαν από το οχήματα τους πριν αυτά πάρουν φωτιά με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο δυο οδηγοί μετά από τροχαίο – Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα οχήματα – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση ενώ και οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που τύχαμε τόσο ο συνταξιούχος οδηγός όσο και ο 35χρονος έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και απελύθησαν καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ένα όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE