ΛΕΜΕΣΟΣ: Η ΥΚΑΝ είχε πληροφορίες, πήγε στο σπίτι του, χτύπησε την πόρτα και του πέρασε χειροπέδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η ΥΚΑΝ είχε πληροφορίες, πήγε στο σπίτι του, χτύπησε την πόρτα και του πέρασε χειροπέδες

Το απόγευμα του Σαββάτου 8/4, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 24χρονου που βρίσκεται στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 229 γραμμάρια κάνναβης, δύο γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 305 ευρώ.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.   

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE