Στραμμένα τα βλέμματα όλων στο ΓΣΠ – Η μάχη των «δυο αιωνίων» της Κύπρου

Στραμμένα τα βλέμματα όλων στο ΓΣΠ – Η μάχη των «δυο αιωνίων» της Κύπρου

Την προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου «μαγνητίζει» το αιώνιο ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ.

O τυπικά γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, και από την ισοπαλία μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο. 

Μετά το στραπάτσο που δέχθηκε ο Απόλλωνας από την Ανόρθωση το Σάββατο 8/4, ο ΑΠΟΕΛ με πιθανή του νίκη κόντρα στην Ομόνοια την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά στην βαθμολογία, και να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.

Στην αντίπερα όχθη η Ομόνοια, προέρχεται κι αυτή με την σειρά της από ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα. 

Οι «πράσινοι» του Άκη Ιωακείμ μετά από 15 συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν την νίκη, η οποία με συνδυασμό αποτελεσμάτων (ήττα της ΑΕΛ), ίσως τους ανεβάσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη υπό προϋποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE