Στραμμένα τα βλέμματα όλων στο ΓΣΠ – Η μάχη των «δυο αιωνίων» της Κύπρου

Στραμμένα τα βλέμματα όλων στο ΓΣΠ – Η μάχη των «δυο αιωνίων» της Κύπρου

Την προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου «μαγνητίζει» το αιώνιο ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ.

O τυπικά γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, και από την ισοπαλία μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο. 

Μετά το στραπάτσο που δέχθηκε ο Απόλλωνας από την Ανόρθωση το Σάββατο 8/4, ο ΑΠΟΕΛ με πιθανή του νίκη κόντρα στην Ομόνοια την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά στην βαθμολογία, και να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.

Στην αντίπερα όχθη η Ομόνοια, προέρχεται κι αυτή με την σειρά της από ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα. 

Οι «πράσινοι» του Άκη Ιωακείμ μετά από 15 συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν την νίκη, η οποία με συνδυασμό αποτελεσμάτων (ήττα της ΑΕΛ), ίσως τους ανεβάσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη υπό προϋποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.