Στραμμένα τα βλέμματα όλων στο ΓΣΠ – Η μάχη των «δυο αιωνίων» της Κύπρου

Στραμμένα τα βλέμματα όλων στο ΓΣΠ – Η μάχη των «δυο αιωνίων» της Κύπρου

Την προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου «μαγνητίζει» το αιώνιο ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ.

O τυπικά γηπεδούχος ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, και από την ισοπαλία μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο. 

Μετά το στραπάτσο που δέχθηκε ο Απόλλωνας από την Ανόρθωση το Σάββατο 8/4, ο ΑΠΟΕΛ με πιθανή του νίκη κόντρα στην Ομόνοια την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά στην βαθμολογία, και να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.

Στην αντίπερα όχθη η Ομόνοια, προέρχεται κι αυτή με την σειρά της από ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα. 

Οι «πράσινοι» του Άκη Ιωακείμ μετά από 15 συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θέλουν την νίκη, η οποία με συνδυασμό αποτελεσμάτων (ήττα της ΑΕΛ), ίσως τους ανεβάσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη υπό προϋποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE