«Πυροβολούν» τους πολιτικούς οι πολίτες για το ενωτικό – «Να παν να κουρεύκουνται ούλλοι τους» - VIDEO

«Πυροβολούν» τους πολιτικούς οι πολίτες για το ενωτικό – «Να παν να κουρεύκουνται ούλλοι τους» - VIDEO

Ποικίλα τα σχόλια των πολιτών για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής για το ενωτικό δημοψήφισμα.

Ένα μίνι γκάλοπ διενήργησε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha Κύπρου, για να δει την αντίδραση και την γνώμη του κοινού για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 7/4.

Οι πολιτικοί που παρεκτράπηκαν κατά την συζήτηση της Βουλής και «στόλισαν» αλλήλους με βαριούς χαρακτηρισμούς ήταν στο επίκεντρο του ρεπορτάζ. 

Πολλοί ήταν οι πολίτες που δεν ήθελαν να σχολιάσουν την εν λόγω Ολομέλεια, καθώς την θεωρούν ντροπή για την δημοκρατία της Κύπρου. 

Όπως ανέφεραν «δεν πρέπει να βλέπουμε τέτοια πράγματα από τους πολιτικούς» αφού είναι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού της Κύπρου.

Σε πιο έντονο ύφος άλλοι αναφέρουν προς πρέπει «να τα κλείσουν ούλλα τζιαί κανεί» ή να πάνε «να κουρεύκουνται όλοι».

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των πολιτών: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE