Στο Κουβέιτ ο Πρόεδρος της Βουλής

Στο Κουβέιτ ο Πρόεδρος της Βουλής

Στο Κουβέιτ βρίσκεται ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, για επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης του Κουβέιτ, Marzouq A. Al-Ghanim.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους βουλευτές Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, Ηλία Μυριάνθους και Άννα Θεολόγου.

Ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία της Βουλής θα γίνουν το πρωί δεκτοί από τον Εμίρη της χώρας, Sheikh Sabah al-Ahmed al-Jaber al-Sabah, και τον Πρωθυπουργό, Sheikh Jaber Mubarak Al – Hamad Al – Sabah.

Θα έχουν επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Marzouq A. Al-Ghanim, στην οποία θα παραστούν ο Πρόεδρος και τα μέλη της νεοσύστατης Ομάδας Φιλίας Κουβέιτ – Κύπρου στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Ghanim θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή του κ. Συλλούρη και της αντιπροσωπείας. Θα χαιρετίσει επίσης την παρουσία τους σε μέρος των εργασιών της Ολομέλειας της Εθνοσυνέλευσης την Τρίτη.

Την Τρίτη 11/4, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Αρχής Επενδύσεων του Κουβέιτ (KIA), Farooq Bistaki και με τον επί 50 χρόνια Επίτιμο Πρόξενο της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κουβέιτ, Fahd Al – Mojil.

Ο κ. Συλλούρης και η κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία επιστρέφουν στην Κύπρο τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE