ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Διέταξε αποκλεισμό από τους αθλητικούς χώρους σε 29χρονο

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Διέταξε αποκλεισμό από τους αθλητικούς χώρους σε 29χρονο

Τον αποκλεισμό 29χρονου, κατοίκου Λεμεσού, από τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας που διεξάγεται εναντίον του, διέταξε την Δευτέρα (10/4) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

 Ο 29χρονος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο (8/4/2017) πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – Απόλλωνας, που διεξήχθη στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα.

O εν λόγω κύριος είχε υποβληθεί σε έρευνα, έξω από τη βόρεια είσοδο των οπαδών του Απόλλωνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν στην κατοχή του μία πέτρα και δύο χειροποίητα τσιγάρα που περιείχαν κάνναβη.


Η ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE