ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Αστυνομικοί μπούκαραν σε τρία υποστατικά και έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν

ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ:  Αστυνομικοί μπούκαραν σε τρία υποστατικά και έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν

Αριθμό ερευνών διενήργησε το πρωί της Δευτέρας (10/4) στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της λαθροθηρίας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ερευνήθηκαν τρία υποστατικά, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, συνολικά 196 ξόβεργα και 26 φονευμένα άγρια πτηνά.
         

Οι ιδιοκτήτες των τριών υποστατικών, αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά τις τρεις υποθέσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.